ΠΡΟΦΙΛ
ΣΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΑ & ΣΠΙΤΙ
Πέτρα & Σπίτι

Η εταιρεία πέτρα και σπίτι Spanos είναι γνωστή για την επιτυχημένη 40ετή πορεία της στο χώρο εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων. Με συνεχή επέκταση σε νέα πρωτοποριακά υλικά υψηλής αισθητικής, ποιότητας και παράλληλη ανάπτυξη τεχνολογίας στον τομέα της επεξεργασίας πετρωμάτων, εχει πλέον ξεχωριστή θέση στην ελληνική αγορά.

Τον Ιανουάριο του 2009 η εταιρεία έκανε το μεγάλο άλμα αφού επεκτάθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υπερσύγχρονες στην καρδιά της Λάρισας. Δημιούργησε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 5 στρεμμάτων επί της παλαιάς Εθνικής οδού Λάρισας- Θες/νίκης στο 2ο χιλ.(Αερογέφυρα Νέας Σμύρνης) παρουσιάζοντας τα προϊόντα σε πραγματικές διαστάσεις βοηθώντας τον πελάτη να τα εφαρμόσει στο χώρο του.

Σήμερα η αναγνωρισμένη ποιότητα της “πέτρα & σπίτι Spanos” είναι γεγονός!
Το ανθρώπινο εργατικό δυναμικό, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας προτείνει και συμβουλεύει για τα διάφορα έργα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει στον πελάτη λύσεις που αφορούν την τοποθέτηση φυσικής ή τεχνητής πέτρας σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Δημιουργήστε κατι πολύτιμο με πέτρα!

ΣΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΑ & ΣΠΙΤΙ
0
τ.μ εκθεσιακού χώρου
0
είδη πέτρας για εξωτερικούς χώρους
0
είδη δαπέδου
0
είδη πέτρας για επενδύσεις